Ez áll a szívemhez legközelebb, szerelem úgy ahogy van minden nehézségével együtt.Csodálatos dolog megörökíteni ezt a törékeny időszakot, hiszen olyan gyorsan elszáll és hirtelen csak azon kapjuk magunkat, hogy már tartja magát, ül, a szemeivel minket fürkész és máris belenőtt a babakorba. 

Még a várandóság alatt érdemes bejelentkezni.
Legideálisabb a 4.-14. nap között megejteni a fotózást, hiszen ilyenkor még nagyon mélyen alszanak és kellőképpen nyugodtak a babák. 
3-4 órát vesz igénybe
 a kicsik megörökítése, hiszen alkalmazkodnunk kell az igényeikhez, ebben az intervalumban benne van a baba etetése, altatása is.

Újszülött fotózás helyszíne minden esetben a saját stúdióm, hiszen itt rendelkezésre áll minden, ami nélkülözhetetlen a szebbnél szebb fotók készitésére. (Kellékek sokasága, hátterek, lámpák stb… )

Kiemelt hangsúlyt fektetek a baba biztonságára!! Ha egy póz nem kényelmes nekik akkor nem erőltetjük , semmilyen ötlet nem lehet előrébb való a kicsi épségénél!!
Ha úgy döntöttetek, hogy szeretnétek megörökítettni ezt az időszakot és rám gondoltatok, kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot még a várandóság ideje alatt.
További infórmációt a baba megszületése után küldöm.